Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Egy tehén elérheti a 700 kg tömeget, és napi 28 kg táplálékot is fogyaszthat. 

Sajnos a mai világ és a civilizáció magában hordozza a bûnözést, mely ellen tennünk kell. Egyre nagyobb mértékben kell odafigyelnünk értékeinkre, vagyontárgyainkra.Tapasztalatunk az, hogy az emberek többsége akkor keresi fel cégünket, amikor már bekövetkezett a baj.

A legkorszerûbb eszközökkel és folyamatosan bõvülõ ismeretünkkel elégítjük ki a biztonságtechnika ezen területén a felmerülõ igényeket. Partnereink együtt mûködésével tovább növeljük ügyfeleink és értékeik védelmét, biztonságát.

 


NEM ÉRZI MAGÁT BIZTONSÁGBAN?

FÉLTI ÉRTÉKEIT, NEM MERI HÁZÁT VAGY LAKÁSÁT ÜRESEN HAGYNI?

SZERETNÉ NYOMON KÖVETNI AZ ESEMÉNYEKET TELEPHELYÉN?

 

Vállaljuk lakások, közületek, telephelyek bekamerázását, hogy biztonságban tudja mindazt, melyért eddig dolgozott. Segítséget tudunk nyújtani Önnek abban, hogy egy esetleges betörés vagy más egyéb káreseménykapcsán a videofelvételeit feldolgozva az események nyomába eredhessen.


Rendszerünk segítségével Ön akár már az interneten keresztül is nyomon követheti, hogy mi történik távollétében vállalkozása telephelyén, irodájában, telefonon jelzi Önnek a rendszer ha riasztás van.
 

Manapság már nem csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak az ilyen rendszereket hiszen kellemes és elfogadható árfekvésben kínáljuk különböző eszközeinket, melyet a telepítések során használunk.

 

Az idő előre haladtával folyamatosan változtak/változnak a technológiák és egyre olcsóbban lehet elérni mindazt profi minőségben ami eddig nagyon drága volt. A mostani kamerák szenzora már FULL HD minőséggel és 25 képkocka/mp sebességgel dolgozik és a hozzájuk kapcsolt DVR (rögzítőegység) képes ebben a formában menteni az adatokat. 


Telepítettünk már kamerás rendszert illetve riasztórendszert gyárba, telephelyre, magánszemélyek részére akik nagy megelégedettséggel vették át rendszerünket.

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen minket valamely elérhetőségünkön.

     

 

FACEBOOK

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241980
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
68
57
405
240641
2732
4016

Oldalainkat 60 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.