Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- A connecticuti waterburyben a kozmetikusoknak tilos kezelés közben dúdolni, énekelni vagy fütyülni.

 

 

A munkadíj tartalmazza:

A klíma készülék kültéri egységének és beltéri egységének a felszerelését, szívó és nyomó vezeték összekötését szigetelt vörösrézcsövekkel, a kondenzációs víz elvezetését, elektromos vezérlő kábelezést és azok bekötését a készülékbe érvég védő hüvelyekkel ellátva, vezetékek nyomvonalának kialakítását a szükséges faláttöréssel.


Minőségi klíma szerelés minőségi szerszámokkal! Beüzemelés előtt elvégezzük a nyomáspróbát, szivárgás vizsgálatot, vákuumolást, hűtőközeg rátöltést, majd beüzemeljük a klímakészüléket.

A Debrecen Klíma munkatársai a klímaszerelés helyszínén próbálnak minél kevesebb port, piszkot hagyni maguk után. A faláttöréseket, fúrásokat nagy teljesítményű ütvefúróval és ipari porszívó segítségével végezzük, hogy minél kevesebb por legyen otthonában, üzletében. A klíma szerelési munkaterületet fóliával terítjük le, hogy az Ön padlója, értéktárgyai semmilyen sérülést ne szenvedjek a klíma szerelés során. Szerelés végeztével magunk után feltakarítunk és a klíma csomagolását elszállítjuk.

A felhasználót kioktatjuk a klíma készülék helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük.

 

Alap szerelésidíj: 25.000 Ft + Áfa

Splitklíma alapszerelés anyagköltsége: 20.000 Ft + Áfa (2fm csőhosszig)

Az első 2 méter után, mely az alapszerelési anyagban van, minden cső/méter szerelési többletköltsége: 4.500 Ft+Áfa/fm.

 

A klímaszerelésnél felhasznált anyagok

A klíma kültéri egység felszerelése:
klíma tartókonzol, klíma rezgéscsillapító, csavarok, alátétek, tiplik.

A klíma beltéri egység felszerelése: kábelcsatorna, MTK kábel, érvég hüvelyek, csavarok, alátétek, tiplik, kondenzvíz elvezető cső.

A split klíma kültéri és beltéri egység összekötése: szigetelt 10-12mm. szívó rézcső, szigetelt 6mm. nyomó rézcső. Az alapszerelés tartalmaz 2 métert.

 

Az árak a split klíma 3 méteres szerelési magasságáig, tégla épületben, egyszeri faláttöréssel érvényesek. Ezektől eltérő esetekben a klíma szerelés ára változhat.
 

Amennyiben a csöveket süllyeszteni kell, úgy a horonymarás díja: nettó 3000Ft/m

 

 

 

 

 

 

 

 

EGYÉB TEVÉKENYSÉGEINK


FACEBOOK

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241961
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
49
57
386
240641
2713
4016

Oldalainkat 41 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.