Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Az MG angol autómárka a "Morris Garage" rövidítése.

 

 

VANNET - Szélessávú műholdas internet kedvező áron!

 

A "vanNET" az RG-Networks Kft. által szolgáltatott műholdas szélessávú internetszolgáltatások márka elnevezése (brandname).

Kétirányú műholdas adatátviteli technológián keresztül biztosított szélessávú internet hozzáférés, melyhez egy ügyfél oldali műholdas terminálra van szükség! 

A műholdas terminál tipikusan egy 77-80 cm átmérőjű parabola antennából, egy speciális fejegyégből, valamint egy beltéri modem egységből áll.

A szolgáltatás átadási felülete a beltéri modemegység Ethernet portja.

Megoldást jelent mindenhol Magyarországon, olyan helyeken is ahol más technológiával nem lehet megoldani a szélessávú internet kapcsolatot, vagy a meglévő szolgáltatások akadoznak, gyenge minőségűek.

Internetezzen ezentúl mindenhol, az ország egész területén!
Próbálja ki a szélessávú internet előnyeit ott is, ahol erre egyáltalán nem volt lehetőség, és ott is, ahol csak körülményesen, akadozva volt elérhető az internet.

 

A lenti árak csak egy részét képzik a díjcsomagoknak, kérem érdeklődjön telefonon vagy látogassa meg  www.vannet.hu  oldalt.

 


 

Miért jobb a vanNET műholdas internet szolgáltatása, mint a hagyományos internet szolgáltatások?

  • Mert bárhol használható, bárhol működik. - Nem kell hozzá vezetékes-telekommunikációs infrastruktúra.

  • Meglévő hálózatok kiegészítéseként is használható - Költöztethető.

  • Léteznek mobil eszközök (autóra, hajóra).

Miért jobb a műholdas internet a mobilinternetnél?

  • Mobil internet leginkább a nagyvárosokban érhető el megfelelő minőségben (3G). Nagyon sok helyen a mobilinternet sem jelent megoldást a ki nem épített vezetékes internet hálózatra.

  • Mobilinternethez magas beruházási költségek szükségesek bizonyos domborzatilag elzárt részek lefedéséhez (adótornyok építése). Sok esetben azonban még ez sem elég.

  • Mobil internetnél a hangátvitel (telefonálás) priorizált a hálózatban, így egy adott cella terheltsége esetén a telefonszolgáltatás kap elsőbbséget az adatátvitel, internet elérés helyett.

Bár szolgáltatásunk széles körben jelent megoldást internet elérési problémákra, mégis szükséges személyre szabott ajánlatokról beszélni. Az üzleti életben nélkülözhetetlen az internet léte.

A vanNET kétirányú műholdas internet szolgáltatása kiváló megoldást jelenthet:

  • Olyan vállalkozások, önkormányzatok, magánszemélyek számára, akiknek a hagyományos internetszolgáltatók eddig nem tudtak megfelelő megoldást és kiesés mentes internet kapcsolatot biztosítani.
  • A településeken kívül eső telephelyekkel rendelkező vállalkozásoknak.
  • Olyan tevékenységet végzők számára, akik időről időre költöznek, de mégis egy megbízható internet szolgáltatót szeretnének.


A különféle tevékenységgel foglalkozó vállalkozások más és mást tartanak fontosnak egy internet hozzáférésnél.
Pl. valakinek a sávszélesség a fontos, valakinek azonban elegendő kisebb sávszélesség, viszont magasabb rendelkezésre állást követel meg. Mindez természetesen egyszerre jellemzi a műholdas internet szolgáltatásunkat.

FACEBOOK

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241982
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
70
57
407
240641
2734
4016

Oldalainkat 62 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.