Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Szlovákia önálló államként 1996-ban, Atlantában szerepelt először olimpián.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részleteiről érdeklődjön irodánkban: 4200 Hajdúszoboszló - Bethlen utca 23. vagy telefonon 06-30-627-59-38

 

A MinDig TV a Magyarországon 2008. december 1-jén elindult digitális földi televíziós szolgáltatás, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető SD és HD minőségű programok vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezésre (DVB-T MPEG-4 HD dekóder) van szükség.

 

Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 7 csatorna képezi: az RTL Klub, a TV2, az m1 HD, az m2 HD, a  Duna TV HD és a Duna II Automónia, valamint tesztjelleggel az Euronews programja, kódolt formában pedig az ATV és Hír TV programja érhető el.

A MinDig TV szolgáltatás előnyei az analóg földi sugárzáshoz képest:

  • több tartalom, új csatornák: az előfizetési díj nélkül elérhető csatornák száma a többszörösére emelkedik, a legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornák érhetők el
  • új, fizetős tartalmak megjelenése: egy előfizetői kártya segítségével a digitális földi vétellel további közkedvelt csatornák vétele biztosítható
  • kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség: nincs szellemkép, villódzás, színtorzulás 
  • a legmodernebb technológia alkalmazásával  nagyfelbontású (HD) minőségű csatornák is elérhetővé válnak 
  • kényelmesebb kezelhetőség: elektronikus műsorújság (EPG), mely biztosítja a programválaszték könnyebb átláthatóságát

A MinDig TV szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy előfizetési díj, hűségnyilatkozat és szerződés nélkül, ingyenesen vehetjük igénybe, ha rendelkezünk megfelelő vételi eszközökkel. Kifogástalan digitális kép- és hangminőség, kényelmes kezelhetőség (pl. elektronikus műsorújság) jellemzi. A hét közül három tévécsatornát akár HD minőségben, az euronews hírcsatornát pedig angol, német és francia nyelven nézhetjük.

 

MinDig TV Extra

Az Antenna Hungária további 24 tematikus csatornát kínáló kódolt műsorterjesztési szolgáltatása, a MinDig TV Extra szolgáltatási díj ellenében vehető igénybe a MinDig TV szolgáltatás vételkörzetében.

A szolgáltatás igénybevételéhez az alábbiakra van szükség:

  • megfelelő vevőantennára (tető/szobai)

  • egy DVB-T MPEG-4 dekóderre vagy egy olyan laposképernyős televízióra, amelybe már beépítették az MPEG-4 dekódert

  • egy Conax CAS7-es kártyaolvasóra (amennyiben a dekóder vagy a beépített dekóderrel rendelkező televízió nem képes a Conax CAS7-es kódolt kártya fogadására)

  • egy MinDig TV Extra kódkártyára, melyet a szolgáltató biztosít

 
A kódolt adások vételére kizárólag a Conax CAS7-es kártya leolvasóval ellátott készülékek alkalmasak.

 

A MinDig TV szolgáltatás kódolatlanul, havidíj nélkül elérhető csatornái:

 

MinDig TV Extra Alapcsomag csatornái:

MinDig TV Extra Családi csomag csatornái:

 

 

FACEBOOK

HASZNOS LEHET

PARTNEREINK

LÁTOGATÓINK

0241985
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
73
57
410
240641
2737
4016

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.