Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Az első 3.3 dl-es alumínium dobozos üdítő 1964-ben jelent meg és Royal Crown Cola üdítőt tartalmazott. 

A Hörmann szekcionált garázskapuval Ön, a nagy nemzetközi piacon szerzett, több évtizedes Know-how mellett dönt. A Hörmann szekcionált kapuk a legjobb anyagminõséget, a kimagasló minõségû megmunkálást, valamint a kényelmes kezelhetõséget és a tartós üzembiztonságot jelentik. Mi ehhez a nevünket adjuk. Az elegáns Hörmann automata szekcionált kapuk függõleges irányba nyílnak. Így több szabad hely marad a garázs elõtt - és a teljes áthajtószélesség szabaddá válik. A szekcionált kapuk mindig használhatók - mindegy, hogy a garázs nyílása négyszögletes vagy srégelt, szegmentált vagy köríves alakú. Ez az utólagos modernizáláshoz is ideális megoldás. A Hörmann automata kapuk mûködtetése olyan kényelmes, mint akár egy televízióé. Egy gombnyomás,és esõtõl,széltõl védve,máris beállhat garázsába.Vásárolja az eredeti minõséget.Minõség és biztonság, esztétikus megjelenés és kényelem. Kiforrott technika 50 év tapasztalatával a kapuk és meghajtások területén. A kapumotívumok közül mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelõ kaput. Ezt csak az eredeti Hörmann Berry-kapu nyújtja.
 

A DÍTEC automatika közel 40 éves múltra visszatekintõ, Olaszországi DITEC cég automata rendszerei, már több mint tíz éve kaphatók Magyarországon. Az OBBI egy nagyszerû konstrukció, melyet kifejezetten családiés társasházak kisebb és közepes méretû kapuinak gyakori nyitására fejlesztettek ki. Az elmúlthosszú évek alatt eladott és felszerelt, sok ezer DITEC automatika bizonyítja a minõséget és a megbízhatóságot. Nem kell többé kiszállnia az autójából, mert a hazaérkezés mindig kellemes és kényelmes. Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a kapu.Megbízható és hûtársa lesz a mindennapokban,a DITEC az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti,legszigorúbb minõség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenõrzi berendezéseit.

Amit a DÍTEC nyújt:

- Különlegesen karcsú és elegáns felépítése lehetõvé teszi a diszkrét elhelyezést

- Igényes alumínium burkolat védi a motort

- Mechanikus végállások helyett, érintkezés nélküli nyomatékfigyelés

- Rácsukás elleni védelem és ODS akadályérzékelés

 

 

FACEBOOK

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241981
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
69
57
406
240641
2733
4016

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.