Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Az agglegények átlagosan tíz évvel rövidebb ideig élnek, mint a nős férfiak.

Miért jó, ha ionizált a levegő?

A levegőben nagyon sok szennyező részecske van, melyek az ember egészségére károsak lehetnek. Éppen ezért fontos figyelmet fordítani arra, hogy a lehető legkevesebb szennyeződés legyen otthonunk levegőjében. 

Az ionizált levegő már teljesen tiszta, melyhez egy speciális berendezést kell beszerezni, amely nem más, mint az ionizátor. Ez a készülék az adott helyiség levegőjéből negatív ionokat állat elő, melyek a levegőben lévő apró szennyező részecskéket semlegesítik. Maga az ionizátor egy elektromos berendezés, amelynek alapjában véve kettő féle működési elve lehet.

Ezek közül az egyik az ultraibolya sugárzás előállítása. Másik működési módja, amikor elektromos töltéseket hoz létre és koronakisüléseket okoz, melyek szintén semlegesítik a szennyeződéseket. Az ionizált levegő előállításának UV technológiája, vagyis az ultraibolya sugárzással történő fertőtlenítés, levegőtisztítás leginkább az egészségügyben és az élelmiszeriparban jellemző. Háztartásokban a koronakisülés technológiával működő készülékeket szokták használni. Különféle allergiás tünetek esetében szokták javasolni, hogy az adott lakásban ionizált levegő legyen. Ha szeretne beszerezni egy ilyen készüléket, akkor a lehető legjobb helyen jár.

Ismerje meg az egyes ionizáló berendezéseket, melyek az Ön otthonának levegőjét is teljesen tisztává teszik! Asztmásoknak kifejezetten javasolt, hogy ionizált levegővel bíró helyiségben tartózkodjanak otthonukban, hiszen így elkerülhetőek a kellemetlen tünetek. Gondoljon egészségére és szerezzen be egy ilyen egyre népszerűbb berendezést!

forrás: netklima.hu

A klíma története

A nyári kánikula ellen bizony védekezni kell, főleg mai modern korunkban, ahol a városok sűrű beépítettsége miatt a hatalmas hőelnyelő felületek (épületek, utak…) miatt magasabb a hőmérséklet. A sűrűn emlegetett globális felmelegedés is fokozza a klíma utáni növekvő igényt. Kiváló megoldást jelentenek a modern klíma készülékeklehet elérni a kellemes hőfokot úgy, hogy közben még a......

Bővebben...:

Hogyan viselhető el a forróság?

Az évről évre fokozódó nyári forróság új megoldásokat kíván, amelyekkel hatékony és egyben költségtakarékos módon tehető elviselhetővé a meleg, mérsékelve a hőség közérzetre gyakorolt, a napi teljesítményt csökkenő hatását. Manapság a legtöbb iroda elképzelhetetlen klímaberendezés nélkül, ám épp ezek tömeges elterjedése és az általuk kiváltott egészségi panaszok ráirányítják......

Bővebben...:

Miért kell karbantartani a klímát?

A felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) karbantartását évente kétszer tavasszal és ősszel szükséges elvégezni, de legalább egyszer a szezon előtt amennyiben csak hűtésre használja. Ha egészségesen akar klímát használni, ha nem akar több áramot fizetni, ha szeret egészséges környezetben élni és szeretné, hogy megmaradjon a készülék garanciája  akkor muszáj szakemberre.......

Bővebben...:

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241974
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
62
57
399
240641
2726
4016

Oldalainkat 54 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.