Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Texasban csak a liftben tilos szellenteni.

Miért jó, ha a klima plasma szűrővel rendelkezik?

Allergiások esetében a levegőben szálló szilárd szennyeződések nagyon kellemetlen tüneteket tudnak okozni, melyet már nagyszerűen ki lehet védeni.

Klímák esetében a plazma szűrő olyan hatást fejt ki, amely közömbösíti a levegőben a cigarettafüstöt, az atkákat, gomba spórákat és egyéb allergén anyagokat. A szűrő berendezés ezeket a szennyeződéseket teljesen ártalmatlan anyagokra bontja le: oxigénre, vízre, nitrogénre és széndioxidra.

Vírusokat és baktériumokat is megsemmisít a plazma szűrő, amely már egyre több klíma berendezésbe beépítésre kerül. Itt nem kell gondoskodni a szűrő tisztításáról, hiszen az nem tud eltömődni. Levegőtisztító hatása miatt kifejezetten javasolt allergiával szenvedők számára a használata. Influenza járvány esetében is nagyon jól jön a plazma szűrő használata. S-plazma Ion segítségével tudja a különféle vírusokat semlegesíteni.

A téli megbetegedési időszakban nagy mértékben vissza lehet vele szorítani azt, hogy a családtagok megfertőzzék egymást. Hatását nagyon gyorsan észre lehet venni. Megközelítőleg fél órás működés alatt képes arra, hogy a levegőben lévő vegyi szennyeződéseket a felére szorítsa vissza. Azokba a háztartásokban, ahol kisgyermek van, érdemes mindenképpen ilyen szűrővel rendelkező klíma berendezést vásárolni, hiszen ezzel csökkenteni lehet az esetleges asztma kialakulásának valószínűségét. A plazma szűrő működési alapelve az, hogy elektromost töltésekkel semmisíti meg a szennyeződéseket.

Ha klíma vásárlása előtt áll, akkor érdemes olyan berendezést választania, amely rendelkezik ilyen szűrővel, hiszen így egy nagy lépést tehet annak érdekében, hogy egészségesen éljen.

forrás: netklima.hu

A klíma története

A nyári kánikula ellen bizony védekezni kell, főleg mai modern korunkban, ahol a városok sűrű beépítettsége miatt a hatalmas hőelnyelő felületek (épületek, utak…) miatt magasabb a hőmérséklet. A sűrűn emlegetett globális felmelegedés is fokozza a klíma utáni növekvő igényt. Kiváló megoldást jelentenek a modern klíma készülékeklehet elérni a kellemes hőfokot úgy, hogy közben még a......

Bővebben...:

Miért kell karbantartani a klímát?

A felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) karbantartását évente kétszer tavasszal és ősszel szükséges elvégezni, de legalább egyszer a szezon előtt amennyiben csak hűtésre használja. Ha egészségesen akar klímát használni, ha nem akar több áramot fizetni, ha szeret egészséges környezetben élni és szeretné, hogy megmaradjon a készülék garanciája  akkor muszáj szakemberre.......

Bővebben...:

8 előny az invertertechnológiában

Energiafogyasztás - lehet 30%-kal kevesebb? Igen, az inverteres készülékek valóban rendkívül energiatakarékosak. Átlagos fogyasztásuk 30-40% is kevesebb lehet, mint a hagyományos készülékeké. Miből is adódik ez? Tévedés azt hinni, hogy az inverteres készülékekbe "high-tech-esebb" gépészetet (motort, illetve kompresszort) építenek, mint egy jó minőségű normál berendezésbe....

Bővebben...:

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241939
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
27
57
364
240641
2691
4016

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.