Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- A legöregebb ember, akin műtétet hajtottak végre, 111 éves és 105 napos volt.

Plazmaszűrős klíma, plazmaszűrő működése

A légúti megbetegedésekhez nagymértékben járul hozzá a légszennyezés, melyet kivédeni úgy lehet, ha környezetünk levegőjét tisztán tartjuk. Ebben segítségünkre lehetnek a különböző, boltokban kapható légtisztító rendszerek. Ezek a berendezések szöveteken és "extrafinom" hálókon vezetik keresztül a levegőt, melyet aztán visszakeringetnek a szobába. A szoba levegője így is tisztul, de a hálók finomságának korlátai a szennyeződések megkötésének is határt szabnak.

A plazmaszűrő működési elve

A plazmaszűrő egy teljesen más alapokra helyezett légtisztítási módot használ a levegőben lévő szennyeződések eltávolítására. A módszer lényege, hogy a levegőt egy nagyfeszültségű, elektromosan töltött téren vezetik keresztül, mely egy irányba polarizálja azt, és a benne lévő szennyezőanyagokat. Ez a polarizált levegő utána egy másik, ellentétes polaritású téren halad keresztül, ami az előzőleg feltöltött szennyeződéseket magához vonzza.

Ez a módszer lehetőséget ad, hogy a legapróbb szennyeződéseket, akár a vírusokat és baktériumokat is eltávolítsuk a levegőből. A Plazmaszűrő hatékonyságát jól mutatja, hogy valós sterilizáló hatása miatt előszeretettel alkalmazzák orvosi műtőkben és rendelőkben egyaránt.

Az LG leírása az egyes szűrőelemekről

1. Előszűrő: Az antibakteriális előszűrő, mely a nagyobb szöszöket és szennyeződéseket hivatott felfogni.

2. Nano Carbon szűrő: A nanométer méretű aktívszén-szemcsés szűrő a szagmolekulákat köti meg, így távolítva el a háztartási szagokat.

3. Háromszoros szagszűrő: Szervesanyag tartalmú szűrőbetéteket tartalmaz, melyek megkötik a rossz közérzetet, a szem ill. nyakfájást kiváltó levegő komponenseket. Van közöttük formaldehidet megkötő szűrőbetét is (a formaldehid felelős az ún. "új ház" szindrómáért, de okozhat bőrgyulladást, hányingert, és tüdőgyulladást is).

4. Nano Bio Fúziós szűrő: Nanométer átmérőjű bio enzimeket tartalmaz, melyet a baktérium sejtfalára irányítva lebontja azt, majd elpusztítja a baktérium sejtmagját. Míg a hagyományos megoldások csak inaktiválják a sejt külső falát, addig ez a sterilizáló módszer tökéletesen elpusztítja a baktériumokat.

5. Plazmaszűrő: Eltávolítja a mikroszkopikus szennyezőanyagokat, a füstöt, állati szőrt, házi atkákat, polleneket, baktériumokat, és még a vírusokat is. Ezzel a légszűrő módszerrel megakadályozhatóak az asztmatikus és allergiás megbetegedések.

A Plazmaszűrőt teszt alá vető laboratóriumok eredményei

Kitasato Research Center of Environmental Sciences
Csira Inaktiválási Teszt eredménye: 99,9% szűrési fok (No. 16_0113_1,2,3)

Japan Food Research Laboratories
Csira Inaktiválási Teszt eredménye: 99,9% szűrési fok (No. 104093863-001,2,3,4,5)
Vírusölő képesség (No. 204031236-001,2,3)

Japan Spinners Inspecting Foundation (No. 624217, 019355-13)
NCB dezodoráló hatás 4 típus teszt eredmény: 78 ~ 98% biztonsággal

FITI Korea Consumer Science Center (No. 513104-195-A-01)
Baktérium és gombaölő teszt eredménye: 99,9% biztonsággal

ITS(International Technical Standard Center) (No. IL26937-A,B)
Baktérium inaktiválási teszt eredménye: 99,9% biztonsággal

Az LG által kifejlesztett szűrőrendszer nem lenne teljes, ha nem tudnánk életünk végéig használni. Ezért a plazmaszűrőt úgy tervezték, hogy (a használati útmutatóban leírt módon) tisztítható, és más szűrőtípusokkal ellentétben újrafelhasználható legyen.

A klíma története

A nyári kánikula ellen bizony védekezni kell, főleg mai modern korunkban, ahol a városok sűrű beépítettsége miatt a hatalmas hőelnyelő felületek (épületek, utak…) miatt magasabb a hőmérséklet. A sűrűn emlegetett globális felmelegedés is fokozza a klíma utáni növekvő igényt. Kiváló megoldást jelentenek a modern klíma készülékeklehet elérni a kellemes hőfokot úgy, hogy közben még a......

Bővebben...:

Milyen hangos a klíma?

Az emberek monotónia tűrő küszöbe nyilvánvalóan teljesen eltérő. A folyamatos zaj ami egyes embereknek hallhatatlan, másoknak már idegesítő és zavaró is lehet. Minél halkabb egy berendezés annál könnyebben fog illeszkedni az eltérő igényekhez. Fontos, hogy munka végzés vagy pihenés közben ne érjen bennünket olyan külső behatás ami megzavarhatja a tevékenységünket.

Bővebben...:

Legionella betegség

A tiszta klímaberendezés nem terjeszti a legionella betegséget. A split klíma (háztartási légkondicionálók) normális esetben nem porlasztanak vizet a légtérbe, tehát legionella betegséget sem okozhatnak. Ezen túlmenően a split klíma beltéri egység hőcserélőjén egy nagyon nedves környezet alakul ki, a klíma beltéri egység hőcserélő felületére a hűtött levegőből különböző szerves anyagok.....

Bővebben...:

HASZNOS LEHET

LÁTOGATÓINK

0241945
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
33
57
370
240641
2697
4016

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.