Hűtőteljesítmény

                 

Válasszon gyártót...

           

Érdekes, tudtad hogy...?

- Az első 3.3 dl-es alumínium dobozos üdítő 1964-ben jelent meg és Royal Crown Cola üdítőt tartalmazott.

 

 

Cégünk  - a Debrecen Klíma - több, mint 12 éve van jelen a klíma- és légtechnikai berendezések és szolgáltatások piacán. Szakembereink magas színvonalon végzett munkájának és a cégvezetés megbízható üzletviteli gyakorlatának köszönhetően értékesítési és szolgáltatási tevékenységünk a kezdetektől folyamatosan bővül.

 

Munkák fő célja elsőrangú, könnyen és kényelmesen kezelhető termékek és magas színvonalú szolgáltatások biztosítása.

 

Hogy miért válasszon Minket? Mert:

  • - több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezünk a klímatizálás területén,
  • - folyamatos szakmai képzéseken esnek át munkatársaink,
  • - minden egy helyen: tervezés, értékesítés és kivitelezés,
  • - a lehető legjobb áron nyújtunk kiváló minőségű szolgáltatást,
  • - regisztrált Samsung klíma szerelőként érvényesíteni tudjuk a 3+2 év garanciát.
  • - az Országos Monitoring és Képesítő Testület által kibocsátott, a 310/2008 (XII. 20.) Kormányrendelet és a 303/2008/EK rendelet szerinti "kék kártyával" rendelkezünk, csak ennek a kártyának a bírtokában érvényesíthető a klíma garanciája
  • - korszerű szerszám - és géppark

 

Cégünk jövőképét meghatározza az a törekvésünk, hogy vevőink és ügyfeleink igényeire rugalmasan és gyorsan reagáljunk, ezeknek az igényeknek termék- és szolgáltatás kínálatunkkal, kiváló minőségű, környezetkímélő berendezések és anyagok, a legkorszerűbb műszaki eljárások alkalmazásával, szakembereink kimagasló felkészültségével és minőségi munkavégzésével megfeleljünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy dolgozóink a felelősségteljes, szakszerű munka elvégzése mellett rugalmasan, nyitottan gondolkodjanak. Szerelőink munkavégzésével kapcsolatos elvárásaink magasak: mindenkitől elvárjuk az önmagukkal, munkájukkal és környezetükkel szembeni igényességet, pontosságot, precizitást. Ahhoz, hogy elvárásainkat teljesíteni tudják, modern, jól felszerelt eszközhátteret, és folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk számukra.

 

 

EGYÉB TEVÉKENYSÉGEINK


FACEBOOK

LÁTOGATÓINK

0241960
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
48
57
385
240641
2712
4016

Oldalainkat 40 vendég és 0 tag böngészi

Tevékenységeink


 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Az oldalon feltűntetett árak és paraméterek tájékoztató jellegűek! A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha egy termék ára irreálisan eltér a piacon elérhető többi ártól, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.